Eettafellamp Atrias Mix

Hanglamp glas

We hebben gekozen voor een industrieel en modern interieur in huis. Al geruime tijd was ik op zoek naar de perfecte lamp, met zowel lichte als donkere tinten. Toen ik deze lamp zag op loftlamp.nl was ik blij verrast. Het is een lamp met allure. Zowel donkere als lichte kleuren worden op een mooie manier met elkaar gecombineerd en dit zorgt in mijn ogen voor een prachtig contrast. We hebben veel zwarte elementen in huis en ook bij deze lamp zie je veel donkere elementen terugkomen. Ook zijn er een paar lichte lampenbollen in verwerkt. Dit geeft zoals ik al zei een mooie mix. Ook de afmetingen waren goed en passen bij de eethoek, waardoor het momenteel een gezellig geheel is geworden met een luxueus gevoel.

Review Glazen hanglamp Ilarius 8

Lampen hebben altijd al een belangrijke plaats gehad in mijn woning. Naast alle kunstwerken die ik verzamel, ben ik altijd op zoek naar lampen die ook als kunstwerk fungeren. Daarbij let ik op het kleurgebruik, omdat mijn inrichting vol met kleuren staat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een kleurrijke lamp een musthave was voor mij. Ik heb er zelfs twee gehaald een bij de woonkamer en een bij de eettafel. Dit soort lampen zie je niet vaak en ik ben dol op de kleurencombinatie die deze lamp biedt. Het bestelproces ging bovendien ook nog eens soepel en goed.

Glazen videlamp Sfere Medium

Sinds enkele weken zijn we aan het klussen in onze nieuwe woning. Het kopen en zoeken naar lampen hoort ook bij dit proces. Het is een prachtig huis met meerdere hoge plafonds. Een klein lampje staat niet aantrekkelijk in een hoge ruimte. Na het zoeken op internet kwamen we uit bij loftlamp.nl. De website heeft een ruim assortiment met echte blikvangers van lampen. Na een tijdje kwamen we uit bij Glazen videlamp Sfere Medium. Ons oog viel hier op en we waren onder de indruk. Ik ben creatief ingesteld en het feit dat je de lamp geheel zelf samen kan stellen was een verademing. Het zelf samenstellen van een lamp kom je namelijk niet veel tegen. Dit zorgt voor het unieke aspect van de lamp. De lamp heeft meerdere bollen gekregen en het is echt een eyecatcher. Zodra je de ruimte binnen loopt, valt de lamp op een goede manier op. Al met al zijn we erg blij met het schitterende resultaat!

Review RGBWW LED vloerlamp Luxi

De kamer van onze tienerzoon had een upgrade nodig. Hij houdt van trendy spulletjes in zijn kamer. Zijn verjaardag stond voor de deur en het was het moment om een leuk item uit te kiezen. Een item waar hij iets aan heeft en waardoor zijn kamer een sfeervolle uitstraling krijgt. Op de website stond een grote collectie met verschillende lampen waar ik uit kon kiezen. De vloerlamp Luxi trok vrijwel direct mijn aandacht. Onze zoon heeft al een lamp die van kleur verandert op zijn bureau staan dus hij heeft interesse in dit soort techniek. De lamp staat inmiddels op zijn kamer en hij is er echt dol op. Je kunt als het ware de helderheid instellen, maar ook verschillende kleuren. De verschillende kleuren vindt hij fenomenaal. Als zijn vrienden op bezoek zijn zet hij diverse kleuren en effecten aan. Het is dus een hele goede koop geweest.

Review Houten vloerlamp Corsado

Ik hou van eenvoudig en minimalistisch in mijn appartementje. Verder vind ik duurzaamheid belangrijk als ik een product uitkies. De vloerlamp Corsado staat op bamboe hout en ik kon kiezen uit verschillende kleuren lampenkappen. Ik heb gekozen voor een witte lampenkap, zodat het minimalistische aspect behouden blijft. Ik heb meerdere witte meubels in huis en in combinatie met hout vind ik dit goed passen. De lamp is bovendien dimbaar en dit is super en ideaal voor de avonden want dan vind ik gedimd licht absoluut heerlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.